Alt vi omgås og alt vi er er energi. Jeg har tidligere skrevet om hva energi er om det er ønskelig å lese om det først. https://ritaask.com/2019/06/hva-er-energi-og-hvordan-pavirker-det-oss/

Energier vil alltid være av ulike frekvenser som omgir oss, gjennom de universielle lovene. Akkurat nå står vi en meget spesiell portal som startet den 12/12/21 og avsluttes 21/12/21 Hvert år er denne portalen på 9 dager åpen. Kosmisk energi stråler over oss og dette året er det vi får av energier fra «oven» oppspart gjennom 500 år. Det vil si at vi er i en periode akkurat nå med mange begynnelser og endinger. I tillegg har vi hatt den siste fullmånen dette året den 20.12.21 i vekten. Vekten står for balanse. Desember er en mørk måned for oss i nord og innebærer en tid for refleksjon før det nye året treffer inn. Hvordan har vi det i oss selv, hvordan er vi i relasjoner til andre? Er det noe man savner?

I dette spesielle året vil det være mye som er annerledes en tidligere i desember måned og julefeiringen da vi har i noen sterke motpoler i samfunnet. Vi er på full vei inn i en ny tidsalder, tiden for lys i Vannmannen. Lys og mørke danser hånd i hånd….. Separasjoner, splittelse og isolasjon. Samtidlig som mange står opp og kjemper for friheten sin.

Hva har dette med energi å gjøre?

Jo, da alt er energi; også vi mennesker, jorda og universet vil dette påvirke vår egen energi og alt rundt oss.

Vårt chakra system 7 / 14 / 21 er energisentre i kroppen. Fra root til krone er det 7. (fysiske chakra). Dette er vår energikropp hvor vi både gir og tar i mot energi. Vi er alle født med mange blokkeringer i systemet vårt. Ingen unntak. Blokkeringene er kommet via arv i DNA, oppvekst, tidligere liv og miljø. Dette vil være triggere som gjør at et menneske reagerer. Når man reagerer er det noe vi føler skal ut av systemet vårt fordi det ikke føles rett. Det kan være at vi føler oss presset, blir behandlet feil eller urettferdig eller har gamle sår/traumer som kommer til overflaten av f.eks sorg. Det er viktig å kjenne på triggere og de følelsene og tankene rundt de. Det er den eneste måten å frigjøre de på.

Det vi ofte glemmer i denne 3D verden er at alt manifesterer seg utenfor oss selv. Dette er igjen loven om tiltrekning. Elektrisitet og magnetisme.

I dag er vi omgitt av mye frykt som spres i alle kanaler. Dette være både økonomi, sykdom, splittelse og ikke minst død. Dette er følelser som ligger langt i rotsystemet vårt og i magen vår. Følelsen av overlevelse. Vi blir testet på splittelse, kjærlighet og trygghet.

Når vi som mennesker blir værende i disse lave, vonde følelsene over lengre tid, skjer det noe med lyset og energien vår. Det dimmes…. Nervesystemet kommer i en angst posisjon som gjør at en blir ekstra stresset, får stive muskler og hodepine. I verste fall vil det også gå ut over organene i kroppen da det blir for mye stresshormoner og anspenthet.

Det som styrer hele det organiske vesenet som du er er hjertet ditt. Det det som pumper blodet rundt og holder deg i livet. Pusten din sørger for at blodet og cellene dine får oksygen og kan fornye seg. Ren mat gjør at kroppen din blir glad og skaper høy energi. Mat er også energi og har ulike frekvenser.

Vi er i dagens samfunn opptatt av at alle andre skal ha det bra rundt oss og ta vare på mennesker. Det er vel og bra og kalles medfølelse, men dette er lite verdt om du ikke har energi selv. Hvordan skal du da kunne gi til noen når du er lav på energi selv? Og i det tilfellet, hva gir du?

EGO mot EGO kommer ingen vei. Det blir to meninger som aldri vil bli enige i dagens samfunn. Dersom man ønsker å endre på noe, som de fleste vil, burde man først og fremst se at vi alle er på reise på denne jorda med lik rett og det må være aksept og respekt for andres valg og meninger. Ingen på denne planeten er like og alle har ulike grunner til hvilke valg man tar. Noen stiller spørsmål, andre gjør ikke det.

Sinne, hat og bitterhet i media med diskusjoner og svertekampanjer. For det første gir du bort din dyrbare energi og for det andre holder du din egen energi i overlevelses modus som kun skader deg selv.

Da vi nå står i denne evolusjonen for menneskene, planeten og universet har vi også muligheten til å aktivere ennå fler energisentre i oss selv 14/21. Dette er chakra som kopler sanser mot de universelle energien og samtidig jordas krystall grind. Vi går inn i en spennende tid hvor mennesker får tilbake sin multidimenvsjonale opprinnelighet og kan skape den virkeligheten de ønsker selv. I den forbindelse ønsker jeg igjen og minne på hva man sender ut.

Ta vare på deg selv, pust, spis godt, dans eller gjør andre ting som gjør deg godt. Skru av depressive nyheter dersom det gir deg en dårlig følelse.

Du er den viktigste i ditt liv. Ikke gi bort det mest dyrbare du har, energien din. Start med deg selv og du skal se det endrer seg. 🙂 🙂