Desember 2021 er et meget spesielt år, ikke bare når det gjelder hva som skjer i samfunnet, men også ifølge mange lærde, historiske tekster og urbefolkningen. Selv har jeg tatt studiet til Inkaene og Maya kalenderen. Den endte i 2012.

Disse 9 årene frem til nå har vært brutale for mange mennesker. Noen har hatt store livsendringer. Det kan ha vært tap, sorg, sinne, sykdom, endringer i relasjoner eller arbeid. Det som har vært spesielt er at mørket kommer ikke uten lyset. Mest sannsynlig har kommet noen engler og gitt deg lys. Holdt deg oppe og gitt deg nye muligheter der du kan vise de fødte gavene dine og bli sterkere i deg selv.

Nå står vi en total gjenfødsel, 0 for denne planeten. Planeten skal videre i galaksen. Vi er straks ferdig med fiskenes tidsalder, ying /yang. Det lyse og mørke har danset hånd i hånd lenge nok. Det gamle funger ikke lenger. Dette har vært status siden Jesus tid for 2000 år siden. Vi entrer nå The age of Aquarius, Gull alderen. The Golden Age of Atlantis and Lemuria. Etter en lang separasjon fra oss selv for 26400 år.

Etterhvert som tiden er gått har mennesker blitt mer og mer frakoblet fra seg selv og sin egen skaperkraft. Vi har blitt vant til å se etter glede og kjærlighet utenfor oss selv. Vår egen skygge i denne 3D verden vi er i. Vi har gått i sirkel på sirkel i mange mange tusen år grunnet vår egen karma. Vi inkarnerer alltid tilbake igjen for å lære og prøve å rette opp igjen det vi rotet til sist. Mennesker vi såret, dyr vi skadet, naturen vi forsøplet…. Vi slipper ikke unna oss selv. Mann eller kvinne betyr ikke noe da vi har vært begge deler.

Det som er så fantastisk med å kunne få lov å være her akkurat i denne tiden er at jeg. «Lille» meg, får lov til å bistå med min kunnskap og lærdom gjennom denne reisen slik at andre det inspirerer kan få samme muligheten. Selv startet jeg reisen inn i Mayaenes verden i 2012. Da fikk jeg ikke lov å gå i søvne lenger. Etter jeg holdt på å kjøre meg i hjel var det noen høyere krefter som passet på meg og mente at «min» time ikke var kommet. Mitt høyere JEG tok et godt tak i meg og har filleristet meg siden. I dag kan jeg le av alt sammen og takke for at jeg fikk kjenne på alle de følelsene det ga meg. De største gavene kom også i løpet av de 9 årene. Igjen Ying/Yang.

Nå er denne 9´års syklusen (voiden) ferdig for oss og vi snur Dharma hjulet fremover. Endelig 🙂

Planeten har allerede oppstiget, og en ny krystall grind er aktivert. En ny Matrix, eller et nytt operativsystem om man vil kalle det det. Vi mennesker kan henge på om vi vil:) Vi endrer kroppene våre fra å være silikonbaserte til krystallbaserte. Dette kan også være en forklaring dersom det har vært og er fysiske smerter i kroppen, spesielt i nervesystemet.

Det dette vil si for oss mennesker er at vi nå har muligheten til å aktivere 12 DNA strenger eller mer. Det er kun 2 som har vært aktive inntil nå, resten har ligget/eller ligger i dvale. Dette er også grunnen til at vi har vært så separert fra oss selv. Vår emosjonelle og logiske hjernehalvdel. Feminine og maskuline. Det mentale og følelsene våre.

Våre venner i universet har gitt oss og gir oss utrolig mye farver/stråler/høyfrekvente energier gjennom solen de siste årene. Dette for å hjelpe oss med det skiftet vi står ovenfor nå. For at kroppene våre og nervesystemet skal tåle all den magiske krystall energien fra jorda må kroppene ha mer lys. Vi kan minnes det også dersom vi tenker på de siste somrene vi har hatt her i Nord med mye varme og de lilla fargede solnedgangene – og oppgangene. Våre galaktiske familier sender «Tons og Love» i denne tiden og det er der for de sjelene som ønsker å ta i mot. De som klarer å motta kjærlighet og ha et åpent sinn.

Å ha et åpent sinn er ikke lett i dag med all informasjonen og dessinformasjonen som kommer inn til oss utenfor oss selv. Det som dessverre er skjedd underveis med menneskeligheten på denne jorda er med oss mennesker er at vi har totalt mistet koblingen med oss selv. Sjelen, jorda og kjærligheten. Jorda er moren vår mens vi er her på besøk. Vi bruker KUN de 4 sansene våre og blir manipulert fra den ytre verden. Vi responderer uten å føle. Dette gjør at vi ofte sitter fast i tidligere sår og minner og skaper disse opplevelsene på nytt igjen om vi ikke forløser traumet og minnet. Media skaper blant annet mye mørke i oss med triste og vonde nyheter som gjør vondt i magen. Disse følelsene vil fortsette å komme dersom vi tar de i mot og det trigger oss. Det er ikke farlig å kjenne på de tunge mørke følelsene, vi har de alle sammen. Det som er viktig er å la den komme til syne, slik at du kan gi den lys og takke for at det viste seg. Ved å gjøre dette vil du skape mer lys og energi i din egen kropp. Alle chakra har ulike dører med dypt vann, men de innehar også store dører med magi og muligheter når vi ikke lar mørket og begrensningene rå over de.

Tilbake til denne helt spesielle desember 2021. 1 2 3 1 2 3

We often associate 123 as a countdown to the start. Da vi i 3D lever i en prosjektert verden av oss selv, våre tidligere erfaringer som vi bærer med oss, har vi nå muligheten til å åpne de mange sansene våre. Vå har også muligheten til å få bedre kontakt med våre galaktiske familier og venner, i tillegg får vi den indre roen og kjærligheten som vi alltid har søkt utenfor oss selv. Ved å aktivere mer DNA, spise organisk, drikke reint vann og rense ut tidligere mørke følelser vil vi skape en planet i 5D. Det vil si en høyere bevissthet hvor vi lever i enhet og nåtid. Er organiske, uten gift i vann og mat. Samhold, respekt og kjærlighet.

I dag står vi kollektivt i en 4D bevissthet. Liv og død, svart og hvitt, rett og galt. Dette er følelser og mentale mønstre som sitter igjen fra 3D. Overlevelse og frykt. Lidelse.

Det som er fint med skapelsen er at vi alle er født med fri vilje og kjærlighet. Det er det eneste vi er født med i hjertet vårt. Resten er kommet via DNA, arv, miljø og påvirkninger. Vi er her for å ha det gøy, ikke lide og bli syke.

Når det er død er det også gjenfødsel. Alle har nå den muligheten fremover om de vil. En ego død.

The Age of Aquarius, Golden Atlantis vil og må endre menneskers levemåte. Fra Ego til hjertet. Hjertet er den største kraften som finnes i universet. Hjertet er sjelen og dine hjerteslag samsvarer med moder jord sine hjerteslag. Et rolig og harmonisk hjerte vil derfor være den beste miljøpolitikken du kan bidra med for å roe ned kaoset vi er i nå. Dersom du ser på media prøver de akkurat det motsatte. De vil holde mennesker i en overlevelses modus.

Nå som polene balanseres til 0, Orion og Sirius og Centra Sola står over hverandre. Venus som er kjærlighets planeten står rett ved oss kan vi velge et nytt replica. En gjenfødsel inn i en ny tid. Uten skyld, kontroll, død og sykdom. Vi er alle en del av alt og det er ingen utenfor deg som kan elske deg selv som du gjør. Start i hjertet ditt og verden der ute vil endre seg. Vi har hatt mange utfordringer de siste 2 årene. Personlig tror jeg vi mennesker har blitt tvunget til å kjenne mer på seg selv. Hva er viktig i livet? Hva gjør meg lykkelig? Hva er jeg redd for? Hva savner jeg? osv… Mange har også vært gjennom tap og ikke fått muligheten til å si ordentlig adjø. Dette er noe som river innvendig i sjelen, da det er kjærlighet. Kanskje vi har tatt mye for gitt? Det er mange ting som er skjedd med mennesker i denne perioden. Jeg har selv vært igjennom mange døder, men de har vært mine egne. (Ego døder)

123

1 Se selvet. Alt starter med en selv. Observere seg selv og hva følelsene og tankene viser.

2 Se den andre og akseptere dens reise fullt ut her på jorda. Medfølelse og kjærlighet

3 Det indre og ytre skaper en Trinity, en ny algoritme. Det lille barnet kommer til syne igjen.

3 står for en nystart, nye muligheter og livsendringer. Enten fremover eller bakover.

2012 = 55 representerer en ny start, halvparten av ti og Kristus energien.

Personlig har jeg ikke noe forhold til religion, men jeg tror på én ting; det er at vi er skapt i guds bilde, alle sammen. Ingen over og ingen ved siden av. Vi er alle her for å vise hverandre veien hjem. Noen er unge sjeler, andre eldre. Alt er i balanse om vi klarer ser det.

Hele desember betegnes som 8 – infinity i numerologien. 0 Dette betegner også Lionsgate er også tilbake til fallet av Atlantis. Midt i planetens astrologiske tidsalder. Det var den tiden de mørke kreftene fant ut at vi mennesker var så magiske og kraftfulle at de også startet å manipulere følelsene våre, ikke bare hjernen. I utgangspunktet er vi 9 Dimensjonale skapninger.

Ved å bli kjent med sine egne følelser og trossystem kan man enklere kjenne igjen det man ikke ønsker å gi energi til. Det stjeler energi fra deg. Dette er hva som kalles intuisjon. Vår indre stemme om hva som er rett eller galt. Dersom ting virker galt er det som regel det. Dersom vi unngår å høre på den indre stemmen for lenge vil den skrike og be til oss om å bli sett og hørt. Livet sier fra om du er på feil vei. Noen ganger gjør det veldig vondt og kan føles skikkelig dramatisk. Vi står ovenfor en spennende tid. Jeg er glad for at jeg er her nå og kan få bidra med å slukke dette forferdelige ego og mørket som ligger over oss nå. Dersom du gir mer energi til deg selv, og mindre til det som er utenfor deg selv vil dette også bidra til høyere frekvenser på jorda. Gjør det som gleder deg.

DET ENESTE SOM SLETTER MØRKET ER LYS.

Fra nyttår planlegger jeg å sette opp guiding rundt dette for de som ønsker å koble på en ny matrise, (i enhet og kjærlighet) tilbake The Golden Age of Atlantis and Lemuria og håper at så mange delfiner som mulig ønsker å følge med meg videre på denne reisen. Delfin matrix.