Tidslinjeforskyvning 31.8.2021/ 1111:1111:1111:11:11:1

Det vi ikke helbreder, gjentar vi. Dette er Gaia som føder den nye jorden i KJÆRLIGHET. Gullalderen.

Hva betyr dette for mennesker?

Hvis du mister forstanden, vil du finne den magien i deg, den guddommelige skaperkraften, ditt høyere selv. Det er lagret i ditt hemmelige hjerte. Alt er KJÆRLIGHET, alt er vår livskraft. Bare sinnet/egoet forteller deg noe annet, og du snakker om HVEM du egentlig er, fordi ingenting av det er ditt.

I vår 3D-verden får vi all informasjon fra utenfor oss selv. Gjennom våre sanser, våre øyne og ører. Dette er sinnet. Illusjonen som skaper vår virkelighet.

Alt vi leser, alt vi ser i for eksempel TV, internett, aviser og så videre vil lagres i våre sinn hvis vi ikke er klar over det. Andres historier vil også bli våre hvis vi ikke klarer å sortere ut hva som er vårt og hva som tilhører andre, dine venner, familie og slektninger.

I dette store tidslinjeskiftet inn til Golden Age of Atlantis, må all frykt være borte. All sykdom, manipulasjon, død og død må forsvinne. Den eneste energien som lyser opp mørket slik at vi kan koble oss til hele universet er KJÆRLIGHET. DET ER ALT SOM ER. VI ER KJÆRLIGHET. Alt annet er i sinnet. Koble til ditt sanne jeg, DEN ENE. (som NEO i filmen, Matrix)

Hvis vi er tilstede i NÅET og dykker ned i våre vakre hjerter i stedet for å se eller høre noe som skaper frykt i oss. I hjertet vårt skinner alltid SOL og får oss til å smile i stedet for å sende ut en dårlig reaksjon tilbake. Ved å gjøre dette transformerer vi energien med lys. Forvandle det til noe stort, det motsatte av frykt – det er KJÆRLIGHET. Det kan være en stor hjelp å vaske hodet fra innsiden i visualisering et par ganger i løpet av dagen. Se før deg det rene vannet vasker bort alt som ikke er ditt. Bak øynene og ørene gjennom hodet. Vask også alle hjernecellene dine. Dette vil hjelpe deg å være mer tilstede og balansert.

55 Mother Gaia ideer | gaia, moder jord, hellig feminin

Når mørket møtes av lys, vil det bli lysere og lage mange vakre regnbuekjølere, eller det kan puffe (eksplodere). Som en lyspære for eksempel, – hvis den får for mye volt, vil den bli ødelagt av strømmen. Alt blir svart. Død. Og så må du med en ny som passer til lampens kraft eller strømlading. Slik er det også med mennesker, hvis kraften er helt lukket for, blir våre fysiske kropper gjenopprettet i en ny syklus med moder natur. Inn i mor jords lys maler krystallen. Hver celle i kroppen vår lagrer minner, fra vårt DNA.

og DNA er våre lamper, våre stjerner. Vi er krystaller. Jo klarere energien vår er fra tidligere traumer, svik, lidelse og død, jo mer kobler vi oss til Moder Jords krystallknuse. Det er på tide for oss å huske sannheten vår og koble oss til hjertet i NÅET. Vår store mulighet til å lage ny tidslinje i KJÆRLIGHET, FRED OG FRIHET. Harmoni. For å gjøre det, må vi jobbe med din mentale kropp, emosjonelle kropp, eteriske kropp og vår fysiske, slik at vi ikke gir bort energien vår til det vi frykter. Gi all din kraft til det du elsker. Alt starter med deg. Vær i glede, lytt til musikk, dans, le og smil. Spis fra naturen, det er ekte medisin for lyskroppen din. Dette vil gjøre din aura og chakra mer ren slik at lyset ditt skinner klarere. Frigjør din indre SOL, (Atlantis-sol) din Solar Plexus. V end energien fra det ytre til det indre, og begynn med å elske deg selv. Hvis du ELSKER deg selv for ALT du er, får du evig. Evig kjærlighet, et flerdimensjonalt vesen.

For at lyset skal komme inn, vil mørket kjempe for å overleve. Prøv å alltid gå bort fra tankene dine, og ned til ditt sanne krafthus, HARTET. Du trenger bare EN flamme for å lyse opp et hullrom.

Ta vare på de neste ukene som kommer, mens stormen kommer og den nye jorden blir født etter en 26000 års syklus.

Hvis fokuset ditt gikk, strømmet energien… Bruk det rette sinnet, og vær i NÅET/SÅ VANT du.

La lyset skinne, rosen blomstre fra våre hjerter, dens guddommelige timing.