Hva er healing ? En enkel og oppklarende forklarin

av | jun 2, 2019 | Kjærlighet

Vi er alle healere.

Selv var jeg også veldig skeptisk til healing når noen foreslo det for meg, da jeg selv var en teknolog og jobbet i IT-bransjen.

Det jeg har sett i senere tid er at vi mennesker ikke er så ulikt IT, da vi har minne, prosessor, logg, m.m. og vi blir stadig utsatt for virus og andre parasitter.

Allikevel er healing sett på som noe unaturlig og kanskje litt skummelt. Healing som betyr helbredelse, er noe kroppen gjør konstant. Vi mennesker healer hverandre ved å «ta vare på», «lytte», «gi», «klemme» etc.

Allikevel er healing sett på som noe unaturlig og kanskje litt skummelt. Det blir blant de fleste sett på som kvakksalveri og humbug, mens det i realiteten kun er jobbing med mennesker, sinn, kropp og sjel.

Healing har eksistert i all verdens tid i alle de 4 verdenshjørnene. I vest har vi indianerne, i nord har vi samene, i øst har vi munkene, i sør har vi bushmennene. De innehar alle sammen en ekstrem connection til naturen og seg selv.

Vi mennesker har en helt lik anotomi uansett i hvilken verdensdel vi er født. Alle er født med 12 ribbein, 4 hjernedeler og to hjertehalvdeler.

Jobben med å bli en ekte healer er å koble alle hjernehalvdelene sammen, samt hjertet. Om vi i tillegg tar med kroppen som er vårt verktøy her på jorden er det fullkomment. Og vi kan da heale andre.

Det jeg prøver å si her er at alle mennesker er født med de samme evnene, den samme anatomien,men i ulik kropp og fasong, samt ulike erfaringer. Alle har muligheten til å bli og være en healer om de tør å ta «jobben» for å koble kropp, sinn og sjel sammen.

Når vi slår oss, blør eller opereres vil kroppen selv heale sårene… og du har kanskje merket at når kroppen trenger ordne seg, er den ikke så interessert i mat og andre ting utenfra. Dette er fordi den trenger den energien til å «fikse/heale» seg selv.

Når jeg jobber med healing, jobber jeg med de innvendige sårene – FØLELSENE våre. Dessverre er det slik at vi er opplært til å ta «vare på» alle andre utenom oss selv, og det bærer med seg mange spor og fortrengte følelser. Blant annet er «snill pike-syndrom» en av disse.

Generasjoner før oss har hatt mye mindre aksept for følelser, og dette er noe vi drar med oss via arv og DNA. For eksempel i form av mat, penger, overgrep m.m.

Vi mennesker er ikke lært opp til å lytte og ta vare på den fysiske kroppen som er vårt verktøy for overlevelse her på jorden. Vi går på akkord med oss selv for å oppfylle andres forventninger. Og skaper mange forventinger til oss selv, som dessverre ikke alltid blir oppfylt.

Mennesker er energi og dette vil jeg komme tilbake til i neste innlegg. Men en liten teaser….. om en bøtte er full av vann, må noe ut for å få plass til mer, ellers renner det over.

De fleste som oppsøker meg føler at de er i ferd med «renne over» de har ikke mer å gi hverken til andre eller seg selv. Om du er tom for energi har du heller ikke noe å gi andre, så selvpleie i det hele tatt er en healing!

Når man går litt dypere inn i hva en healing er kan det være så mangt, men den største healingen får man ved å bli kjent med seg selv, ta bort egoet og lytte til kropp og sjel.

Hva skjer under en healing-time ?

Dette er veldig individuelt; Noen ønsker bare å prate, andre ønsker å prate OG få healing via behandling, mens andre igjen ønsker å ha en full healing-time. For noen er det terapi bare å prate, og at noen ser dem for den de er og lytter. Andre kan ha kommet lenger i sin egen prosess, og trenger hjelp til healing og oppvåkning. Jeg som sjaman og healer kobler meg på klientene, tar inn deres energier, og jobber med å få rettet opp i klientenes trosprogrammer, handlingsmønstre, følelser og guider de videre på sin indre reise.

Etter å ha renset og balansert, som er en sterk opplevelse for mange, legger jeg inn nye trosprogrammer og laster ned følelser som tar over for de gamle innarbeidede tankesettene, handlemåtene og reaksjonsmønsterne. Ofte kombinerer jeg sjamaninstisk urgammel visdom med theta-healing, dette har vist seg å ha den beste effekten.

Hva er theta-healing ?

Theta-healing er en ganske ny behandlingsform utviklet av Vianna Stibal. Her jobber vi i underbevisstheten, orion-teknikken. Denne behandlingsformen tar utgangspunkt i vitenskapen om hjernebølger, elektriske signaler og frekvensmønstre. Theta-hjernebølgen gir tilgang til 99% av hele underbevisstheten. Dette er hjernefrekvensen/bølgen vi har rett før vi er i dyp søvn. Her jobbes det kun med lysets frekvenser og ting skjer raskt. Formålet med theta-healing er å endre på gamle trossystemer som gjør at vi lar andre begrense oss samtidig som at det begrenser oss selv fra å få den friheten og kjærligheten vi ønsker oss. Med andre ord, man står fast i gamle mønstre.

Hvilke problemstillinger kan healing hjelpe til med ?

Stress, depresjon, lav energi, lav motivasjon, sorg, bitterhet, angst, frykt, fobi, avhengighet, økonomi, traumer, overgrep. Dette er noen eksempler, i tillegg, da alt i kroppen er energi, kan man også heale fysiske skader og sykdom.*

Fungerer healing ? Erfaringsmessig har alle de klientene som har vært hos meg en raskt oppadgående kurve i forhold til egen helse, både mentalt, fysisk og sjelelig. Som regel har jeg 3 healing-timer med klientene, etter dette er de såpass renset og balansert at de klarer resten av jobben selv.

I dette innlegget har det vært skrevet mye om energi i dette innlegget. Neste innlegg går dypere inn i hva energi faktisk er.

http://eikerenergimedisin.no/

https://ritaask.com/kurs