Hjernen er kun en prosessor av følelsene dine, hva du tenker mottar du..

av | mai 7, 2019 | Kjærlighet, Metafysikk

Følelsene våre er styrt i sentralnervesystemet i kroppen hvor alle minner ligger i cellene. Når vi føler noe sender dette tanker til vårt hode gjennom nervecellene. Hva vi tenker vil vi da få mer av…. noen gang oppdaget at vi møter på de samme situasjonene eller relasjonene? Følt noen form for telepati?

Det er nettopp det som skjer når vårt nervesystem kjenner igjen noen følelser som enten er gode for oss eller gir oss noen negative aktiveringer i kroppen. Hjernen igjen vil magnitisere det den sender ut, slik at vi vil få mer av det vi tenker.

Ved å være bevisst på å styre våre tanker, kjenne igjen de følelser som kommer via ulike vibrasjoner kan vi lære oss å navigere i hverdagen vår og bestemme mer av hva vi ønsker å motta og erfare.

Hjernen vår innehar billioner av krystaller som fungerer som magneter for tiltrekning. Dette kan du lese mer om her om du synes det er interessant